01-09-07

Laatste dag bij dagmoeder

Gisteren was het Dantes laatste dag bij de dagmoeder. Voor deze gelegenheid had ik een bloemetje gekocht en er een zelfgemaakt kaartje bijgestoken om haar te bedanken voor alle goede zorgen. Voor Dante was het een dag als een ander. Hoewel we het proberen uit te leggen, is hij nog altijd te klein om te beseffen dat hij nooit meer naar Heidi zal gaan.

20070831_002
heidi2

Wat hij wel goed begrijpt is dat ingepakte dingen kadootjes zijn. Want wat bleek. Heidi had voor de kleine grote kapoen een afscheidskadootje voorzien.  En dat kon niet snel genoeg uitgepakt worden. Het bleek een clown van Play-Doh te zijn.  Het ziet er erg leuk uit en Dante heeft nog nooit met boetseerklei gespeeld dus op een regenachtige dag (zijn er genoeg van in België) weten we weer wat gedaan.

En zelfs voor de mama was er een kadootje. Want Heidi had een boek gemaakt met allerlei aantekeningen en fotootjes van Dante gedurende zijn tijd bij haar. Echt een heel mooie herinnering.

dantes-boek

09:46 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

:-) da's een tijd die afgesloten is
en nu begint de tijd van het naar school gaan :-)
een prettig weekend jullie toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 01-09-07

waauw Amaai wat een prachtige dagmoeder heb jij zeg! Er zijn er maar weinig die dat zouden doen zeg: een mooie kado voor het kindje én zo'n prachtig boekje daar is nogal wat werk ingeslopen vermoed ik. Echt een dagmoeder uit het diepst van haar hartje, die gaat Dante missen vrees ik, gelukkig zorgt Nathan voor de aflossing!

Liefs
Inge

Gepost door: Inge | 01-09-07

Het zijn échte mijlpalen hé Jess? En het doet ons, willen of niet, zeer hé! Wat een prachtig boekje heeft Heidi gemaakt zeg! Zo heb je er idd. niet veel hoor!
En wat dat opgroeien en die streken betreft, het is een dag met een keer. Ik moet toegeven dat ik ook soms bang ben hoor voor wat nog moet komen, maar da's pas gezond denk ik! En grensverlegging gebeurt op alle leeftijden hoor!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 02-09-07

o wat prachtig mooi! Zowel van jou als van haar! Dat is iets wat je nooit weg doet hé en die babytijd bij de onthaalmoeder is voor de ontwikkeling van het kind zo belangrijk, dus als zo iemand is goud waard!
HEt beste hé morgen!

Gepost door: patsy | 02-09-07

:-) alles goed verlopen op de eerste schooldag hoop ik :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 03-09-07

Hallo Jess Mijn dochters hebben ook vele goede herinneringen overgehouden (om eerlijk te zijn, zijn het vooral "dingen" die wij hen achteraf vertelden omdat zij het gedeeltelijk allemaal wel vergeten waren hé) aan de onthaalmoeders...

Heel fijn idee hoor die cadeautjes... een blijk van waardering voor Dante en de mama. Dat was blijkbaar een dagmoeder "uit de duizend"...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 03-09-07

De commentaren zijn gesloten.