13-09-07

Soms wou ik dat ik een vlieg was...

Dante gaat ondertussen al bijna 2 weken naar school en hij is het er al erg goed gewoon. Hij gaat heel graag en daar ben ik blij om. We komen potverdikke nog maar op de speelplaats of hij is mij al rats vergeten en vliegt naar de andere kindjes. En mama maar roepen dat ze nog een kus wilt. Allé hij komt gelukkig nog terug om een kus te geven en rent dan snel terug naar de anderen toe. Wat hij allemaal doet in school weet ik niet. We hebben wel een weg en weer schriftje maar zodanig veel staat daar niet in. Enkel dat hij het goed doet en veel contact opzoekt met Lowietje. En in Lowietje zijn schriftje staat er (raar maar waar) dat hij veel contact opzoekt met Dante. Ik ben benieuwd hoe lang ze zulke goede vriendjes zullen blijven. Misschien ook voor het leven net als Inge en ik. 's Avonds probeer ik uit de enkele woorden die hij me vertelt uit te vinden wat hij die dag allemaal gedaan heeft.

Hieronder een voorbeeld van zijn dagverslagen:
- "Dante is kapitein en Sientje ook"
- "Dante moest in de hoepel staan maar wilde niet" als ik dan vraag waarom hij niet in de hoepel wilde staan zegt hij "te veel kindjes, te weinig plaats"
- "Dante heeft geweend"
- "In de hoek staan" als ik dan vraag wie er in de hoek heeft moeten staan antwoordt hij niet, dus daar heb ik het raden naar...
- Als ik vraag wat hij gegeten heeft zei hij de eerste dag "pizza" maar dat geloof ik niet echt. En nu antwoordt hij steevast elke dag "petatjes" uitgezonderd dinsdag toen antwoordde hij "geen petatjes"... Dus daar ben ik ook niet veel mee :-)

Ik ben benieuwd met welk verslag hij vanavond naar huis komt. Momenteel zou ik graag een vlieg zijn en eens meereizen op zijn boekentas om te zien wat hij daar allemaal uitsteekt.

vlieg

En kleine Nathan doet ondertussen niet onder voor zijn grote broer. Hij gaat ook al anderhalve week naar de dagmoeder, hij lacht veel, weent weinig en drinkt goed zijn melkjes op. Nog efkes en hij mag eens proeven van een fruitpapje.

P.S. Dagverslag van vandaag: "Piep, piep, piep... hoera!!!" en "Dante op Sientjes goot (=schoot) gezeten

15:40 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:-) ik denk dat er dat velen willen om eens te zijn
wie weet wat we dan allemaal zien hé :-)
maar hij doet het goed op school en da's het voornaamste hé Jessica
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13-09-07

De commentaren zijn gesloten.