05-10-07

Robijnen bruiloft - 30 september 2007 - vader en moeder 40 jaar getrouwd

Afgelopen zondag waren mijn ouders 40 jaar getrouwd. Mijn zus en ik hadden hen gezegd dat ze moesten zorgen dat ze op deze speciale dag vrij waren want wij zouden hen trakteren op een etentje. We vertelden wel nog niet waar het zou zijn, dat moest een verrassing blijven. Zondag rond 12u30 arriveerde ik samen met Ignace, Dante, Nathan, Lea en Daniël (ouders van Ignace) aan het hoeverestaurant d’Halve Maene in Beernem. Het was al heel de week miezerig en regenachtig geweest maar we hadden chance want net nu was het prachtig weer. Dus konden we lekker buiten in afwachting van de rest starten met de aperitief terwijl Dante het speeltuintje met springkasteel verkende.

Mijn zus Tina had ondertussen mijn vader en moeder bij hen thuis te Blankenberge opgepikt en zij arriveerden om 13u aan d’Halve Maene, toevallig tegelijkertijd met Peter (broer van mijn vader). Mijn vader kon zijn ogen niet geloven ! Dat is ook toevallig dacht hij nog dat zijn broer net op hetzelfde moment en op dezelfde plaats kwam eten als zij. Maar niets was minder waar want als verrassing voor mijn ouders hadden mijn zus en ik ook de twee broers van mijn vader Jean (met zijn vrouw Marianne), Peter (met zijn vrouw Carina en dochter Joni) en de zus van mijn vader Monique uitgenodigd. Mijn vader en moeder waren compleet verrast en erg onder de indruk!

Het werd een gezellig feestje, het eten was lekker de uitbaters van het restaurant waren supervriendelijk, het weer was aangenaam … M.a.w. de sfeer zat er goed in.

In de week die vooraf ging aan het feest hadden mijn zus en ik ook een klein feestgidsje samengesteld en dat had ik binnen op de borden gereed gelegd. Iedereen vond het superleuk. Hieronder het desbetreffende gidsje in beeld:

robijnen-bruiloft-pag1-blad
robijnen-bruiloft-pag2-blad
robijnen-bruiloft-pag3-blad
robijnen-bruiloft-pag4-blad
robijnen-bruiloft-pag5-blad
robijnen-bruiloft-pag6-blad
robijnen-bruiloft-pag7-blad
robijnen-bruiloft-pag8-blad

11:25 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) ben er al weer, was iets te vroeg zie ik :-)
mooi van jullie om hen zo eens in de bloemekes te zetten !!
een dikke proficiat van mijnetwege ook aan je ouders met hun huwelijksjubileum !
groetjes

Gepost door: Borriquito | 05-10-07

WAUW Dat is echt een pareltje !

Gepost door: els | 08-10-07

De commentaren zijn gesloten.