28-10-07

Legotafel

Mama heeft anderhalve week geleden een koopje gedaan op Ebay en vrijdagochtend arriveerde dan eindelijk de kleurrijke legotafel met allerlei opbergvakjes die in- en uit kunnen klappen. Toen oma boer na het grootouderfeest de tafel in onze living zag staan haalde ze onmiddellijk de legoblokjes van haar zolder die nog van Ignace geweest zijn toen hij klein was, waste ze in de wasmachine en dezelfde avond bracht ze al een hele schoendoos vol blokjes. Blijkbaar nog maar een fractie van de massa's legoblokken die bij haar op zolder liggen. En Dante? Hij was niet weg te slaan van zijn legotafel, er werden huisjes gebouwd, poortjes die open en toe konden, torens, garages voor de auto's...

20071026_015

23:14 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:-) Dante gaat zich nogal kunnen amuseren nu !!
gelukkig kon hij toch meedoen aan het feestje
veel beterschap Dante !!!
een fijne maandag jullie toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 29-10-07

Hallo Jess Lego blokjes... amai, hoeveel jaren lang heb ik dààrmee gespeeld?!?! En mijn dochters hebben daar ook zolang mee zitten bouwen en verbouwen ;o))) en nu lees ik het hier bij jou... dit is dus echt "tijdloos" en "gezond" speelgoed hé ;o)

De grootoudernamiddag was zeer geslaagd en Dante heeft er, ontdanks zijn ziekjes zijn, toch echt van genoten hé... en de ouders moesten maar thuis blijven? Tja, het was dan ook een GROOTouders feest hé Jess... jouw tijd komt nog wel ;o)))))))

De crea-namiddag bij Inge was ook een voltreffer... maar ja, ik had ook niet anders verwacht...

Ik las bij Inge dat je vandaag naar Plopsaland bent... hopelijk geniet je er van want hier in Brussel is het de hele dag regenachtig weer hoor...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky/knipoogje | 29-10-07

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauw! Heb op het weerbericht gevolgd en volgens mij had je nog een redelijke droge dag hé! Allé dat hoop ik toch!
En waaaaaaaaaaauw die tafel!!!!
Euh, wanneer mag ik komen spelen??? Oja, en Florian en Matthias zullen ook wel kandidaat zijn!

LIefs,
en groetjes,
Inge

Gepost door: Umberto | 29-10-07

legotafel Hallo,
Ik kwam toevallig op deze pagina terecht door mijn zoektocht naar een legotafel,zou je es willen kijken wat het merk is van dit tafeltje want tot nu toe heb ik enkel de echte legotafels gevonden. (maar onbetaalbaar)
MVG.Marianne

Gepost door: Marianne | 08-11-08

De commentaren zijn gesloten.