19-11-07

Bibberen

BACK !!!

Jaja, ons weekendje Meerdal zit er al weer op. We hadden er zoooooooooooooooo lang naar uitgekeken maar het was weeral zoooooooooooooooo rap voorbij. Gelukkig hebben we enkele mooie fotookes kunnen nemen zodat we er nog lang van kunnen nagenieten. Want zoals altijd was ons weekendje Centerparcs een aangename ontspanning.

Maar vooraleer ik een berichtje blog over ons weekendje America, wil ik een inhaalmanoeuvre uitvoeren op de voorgaande gebeurtenissen. Beginnende bij ons dagje Halloween dat al weer van meer dan drie weken geleden is, namelijk maandag 29 oktober. Beter laat dan nooit. 

Het stond al lang vast dat we net als vorig jaar in de herfstvakantie naar Plopsaland zouden gaan. Maar de papa had het opeens zo druk gekregen dat hij met spijt besloot om toch maar niet te gaan. Gelukkig wilden tante Tina en oma Zee hem graag vervangen waardoor we ons dagje niet moesten aflassen.

We waren nog maar goed en wel het park binnen of een griezelig uitziende butler kwam Dante bij ons stelen en leidde hem naar Dracula. Tegen zijn zin ging Dante met hem mee en deed een beetje bang wat er hem gevraagd werd en belandde bij Dracula op zijn schoot. Onwennig wachtte hij af wat er zou gebeuren. Een foto werd genomen en toen kreeg hij een zwart kadootje met rode strik er omheen. Zijn onwennigheid verdween als sneeuw voor de zon toen bleek dat er in het pakje 4 draculatanden zaten. Ook de draculatanden waren eventjes later op mysterieuze wijze verdwenen.

P1020339

Gelukkig kwamen we verder een minder griezelige Kabouter Plop tegen! Dante voelde zich stukken beter bij deze persoon. Gewillig liet Dante zich fotograferen. Na de fotosessie draaide Dante zich om en stak zijn hand omhoog. Dantes teleurstelling was dan ook erg groot toen hij merkte dat kabouter Plop enkel zijn lieve glimlach had meegebracht.

P1020352

Het park lag voor de gelegenheid vol skeletten, pompoenen, spinnen... Er liepen griezelige figuren rond... Het weer was miezerig en erg bewolkt... Er waren niet veel bezoekers... Kortom het park was omhuld door een griezelige halloweensfeer...

IMG_7198

Was het door het miezerige weer of was het omdat het maandag was dat er zo weinig volk was in Plopsaland? Wij vonden het alleszins prettig om van de éne attractie naar de andere te gaan zonder ook maar ergens te hoeven wachten. Zalig !!!

IMG_7133

 

P1020366

 

P1020368

 

P1020405

 

P1020454

We hadden ons voorgenomen om om 13u met Dante naar de Bumba-show te gaan maar arriveerden net iets te laat aan de ingang waardoor we niet meer binnen mochten. Dus gingen we in plaats daarvan om 14 u naar de Piet Piraat show. We dachten dat Dante daar nog wat te klein voor zou zijn maar niets was minder waar. Dante genoot ervan, applaudiseerde, stampte met zijn voeten, zong en riep mee met de andere kindjes. Hij vond het geweldig en wij natuurlijk ook.

Eén ding staat vast !!! Volgend jaar gaan we weer. Jammer genoeg zal Dante dan de volle pot moeten betalen want nu glipte hij met zijn 98 cm nog net onder de meter door en mocht gratis binnen. Maar we hebben er de volle pot graag voor over want het was echt de moeite waard.

22:09 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hi Jess, 't Lijkt een héél leuk weekend geweest te zijn (ook voor de kinderen!!).
Enne, dat 'experiment van 150 dagen' op mijn blogje, heb ik echt zelf niet uitgevoerd hoor. Mijn vrouw zou nogal content zijn!! :-))
Bloggroetjes,

Gepost door: Pliske | 21-11-07

:-) een gezellige uitstap geweest zo te zien aan de foto's !
da's het voordeel van op een minder goeie dag te gaan, weinig volk en overal plaats, dan kan je er beter van genieten hé
fijne dag nog verder Jessica
groetjes

Gepost door: Borriquito | 21-11-07

Leuke foto's en een tof verslag.
EN nu CP !!

Gepost door: els | 21-11-07

De commentaren zijn gesloten.