12-12-07

Pokkerdepokkerdepok...

Pokkerdepokkerdepok... Pokkerdepokkerdepok... Op school hadden ze ons al gezegd dat kabouter Waterpok zijn ronde deed en inderdaad zondagavond ontdekten we de eerste rode bubbeltjes op Dante zijn buik en rug. Vanavond waren het er al een massa meer... Toen ik aan Dante vroeg of ik een fotootje van zijn waterpokken mocht nemen om op de computer te zetten knikte hij van ja en deed stoer zijn pulltje omhoog. Dante vroeg me zelfs om een foto te nemen van zijn rug wat ik natuurlijk met alle plezier deed.

Ik heb er echt geen idee of we het ergste al achter de rug hebben of dat er nog bubbeltjes bij zullen komen maar tot nu toe is Dante heel erg flink geweest en heeft hij nog niet veel gekrabd.  

20071212_001

20071212_006

22:11 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

amaai zo te zien verwacht ik alleszins niet veel meer hoor! Hij staat al behoorlijk vol. Dat hij maar gene open krabt, dus mama goed poeieren en eventueel druppeltjes tegen de jeuk geven. En voor de rest kan je niets doen

Gepost door: patsy | 12-12-07

pokken Als je zondag de eerste ontdekte, dan zou het vandaag of morgen de ergste twee dagen moeten zijn. Hopelijk heeft hij niet teveel last van de jeuk, maar moest hij toch plots veel wenen van de jeuk en je bent zaterdag hier in Brugge, passeer dan hier even, ik heb nog een flesje Fenistil druppeltjes staan die werken jeukstillend, de jeuk gaat er van weg. Ik heb ze ferm nodig gehad met Florian en Matthias in de tijd. We hebben hier een week goed afgezien. Hopelijk blijft je dat bespaart! Maar Dante ziet er héél stoer uit, en hij staat toch goed vol, amaaai!

LIefs,
Inge

Gepost door: Inge | 13-12-07

beterschap voor de kleine kapoen. Hij heeft er precies niet te veel last van. Gelukkig maar.

Gepost door: keano | 13-12-07

Veel beterschap voor je lieve schat !

Gepost door: els | 13-12-07

FIJNE VERJAARDAG Voor Dante!!!! Gelukkige verjaardag hoor ventje! 3 kaarsjes mag je vandaag uitblazen! Gelukkig had ik je in mijn verjaardagslijstje gezet en kon ik op mijn blogje zien dat je jarig was!

Gepost door: patsy | 14-12-07

Hiep hiep hoera !!!!!! Proficiat aan het jarige feestvarkentje!!!!!
Drie kaarsjes uitblazen word al een hele klus voor deze kleine kapoen.En "smallpocks"bij kleine woelwaters bij kleine ukken is extra vervelend,vanwege de jeuk.Maar ook deze kwaal zal naadloos voorbij gaan.Hij die het kan weten.
Wens jullie een superfijn weekend.

Gepost door: Baard-Fred | 14-12-07

De commentaren zijn gesloten.