16-12-07

Bye bye waterpokken...

De waterpokken zijn praktisch allemaal verdwenen. Dante heeft niet erg geleden onder deze kinderziekte. Hij was zeker niet ziek en erg veel last van jeuk heeft hij ook niet gehad. Enkel op zijn buik, op zijn rug, onder zijn haar en aan de haarrand had hij waterpokken. Gelukkig niet op zijn gezicht. Woensdag was het de ergste dag van de waterpokken en toen heb ik hem soms in zijn haar zien krabben of zijn pulltje zien heen en weer wrijven over zijn bubbels op zijn buik en rug. Ik heb hier zo weinig mogelijk aandacht aan besteed en hem proberen af te leiden. We hebben ook vanaf het begin de bubbels gedept in het witte, ontsmettende en uitdrogende spul dat we van de apotheker gekregen hebben en blijkbaar heeft dat goed zijn werk gedaan. Van de bubbeltjes is er bijna niets meer te zien op wat uitgedroogde kleine plekjes na.

 

Nathan toont ondertussen nog geen enkel teken van waterpokken. Waarschijnlijk is hij de dans ontlopen. Ik vind het eigenlijk een beetje jammer want anders was het geen bye bye waterpokken maar vaarwel.

00:11 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ai! Dan moet je er straks nog eens doorheen!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 16-12-07

goh daar zijn jullie goed vanaf gekomen, en ja hoe jonger ze zijn hoe beter, toch voor kinderziektes. Eigenlijk is het zelfs belangrijk dat ze ze in hun kindertijd kregen. Een nonkel van mij had nooit een kinderziekte gehad en kreeg er ééntje op volwassen leeftijd, amaai die is er écht heel ziek van geweest. Dus Nathan manneke laat ze maar komen die pokken (allée dat zeg je toch niet hé) maar je begrijpt me wel hé ;-) En had Dante een leuke verjaardag?

Gepost door: patsy | 16-12-07

:-) ben er ook weer :-)
toch goed nieuw dat Dante al beter is, en hij er niet te erg heeft onder geleden
inderdaad ergens wel jammer dat Nathan ze (nog) niet heeft gehad
maak er een fijne zondag van Jessica
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-12-07

Gelukkig !!

Gepost door: els | 16-12-07

waterpokken Als dat geen goed nieuws is zeg!
Enne, misschien toch vaarwel waterpokken, want Nathan kun je laten inenten tegen waterpokken hé!

Liefs,
Inge

Gepost door: Inge | 16-12-07

De commentaren zijn gesloten.