21-01-08

Zucht...

Ja... Het is een beetje stillekes op mijn blogje de laatste tijd. Oorzaak hiervan zijn de oorontstekingen van mijn twee kapoenen die heel wat tijd en verzorging vragen.

20080120_003

 

Vorige week nog was Dante bijna een hele week thuis met een oorontsteking. Gelukkig kwam oma zee om op hem te passen, te verzorgen en te entertainen. Dante is vandaag terug naar school en er weer helemaal bovenop.

Maar nu is Nathan aan de beurt en hij heeft het erg goed zitten. Wat vorige week woensdag begonnen is met een oorontsteking is nu gezakt richting longetjes. Nathan krijgt al van vorige week woensdag antibiotica, Junifen, ... maar zaterdag had hij nog altijd 39°C. Dus zaterdag terug naar de dokter. De oortjes waren blijkbaar helemaal genezen maar nu heeft hij iets bronchitachtigs. Met als gevolg dat ik er nog een hele waslijst medicijnen bij kreeg. Puffertjes, poedertjes tegen diarree, ... Door al die medicijnen heeft Nathan natuurlijk last van diarree en zijn poep ligt ocharme helemaal open. Het ziet er zo pijnlijk uit ! Vanavond had hij nog altijd 38,7°C. Ik heb er geen goed oog in. Ik hoop zo dat Nathan morgen plots, zomaar, zonder enige begrijpelijke reden en tegen alle verwachtingen in helemaal genezen is.  

zucht
Dat het maar snel zomer wordt.

21:33 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

idem dito Jessica, als het een troost mag zijn... Hier hetzelfde. De enige die in hun handjes wrijven zijn de dokters en de apotheek geloof ik. Florian heeft een zware sinusitus, met twee soorten antibiotica en kruidensuppo's, en Matthias die heeft weer 'iets bronchitachtigs' (ik had het niet beter kunnen zeggen), met aërosol, slijmhoestsiroop, antibioticaneusdruppels en kruidensuppo's. Ikzelf heb een oorontsteking (krijg er niks voor... wel een voorschrift tegen dat het vanzelf niet overgaat...), en we slapen hier alweer vier nacht op een rij niet. De broers hoesten namelijk in canon. Tegen dat de één stilvalt begint de ander....
Ik moet hier nog tweederde van een verhalenboek schrijven en heb al twee weken uitstel gekregen, maar het gaat dus niet vooruit hé op die manier... of ik ben doodmoe van niet te slapen en er komt niks zinnigs uit mijn pen, of ik loop heen en weer met medicijnen en ben druk in de weer met zielige zieke kindjes te verzorgen. En straks is het ook alweer krokusverlof. Ik ga verhuizen naar een warm land denk ik.... Dat het maar rap zomer wordt...

Liefs,
Inge
PS leve oma zee!

Gepost door: Inge | 21-01-08

overal ziekenboegen dus! Hopelijk snel beter hoor Jess!
En laat dat zonnetje maar komen hé!
Liefs,

Gepost door: Bientje herself | 22-01-08

kleine kids niks aan te doen vrees ik ze moeten er door en jij ook :-( En ik dacht dat het bij Inge al beter was op dat vlak.
We zijn al een dagje verder. En is Nathan kootsloos opgestaan deze morgen?
Hoop dat ie snel betert! STerkte Jess

Gepost door: patsy | 22-01-08

Ocharme!! Ocharme die schaapjes!! Ik leef met je mee hoor! Dat het maar rap beter is he!! De koorst begint bij Nathan ook te stijgen, maar hopelijk passeert dat even rap als het gekomen is ;-)

Groetjes,
Veerle

Gepost door: Veerle | 22-01-08

Bronchiolitis ?
Veel beterschap voor de kleine kapoenen !

Gepost door: els | 23-01-08

De commentaren zijn gesloten.