21-02-08

Mijn beurt...

Jaja, zondagavond begon ik ook wat te hoesten. De thermometer duidde 38,2°C aan. Ik voelde me niet lekker en kroop vroeg in mijn bed. Maandagmorgen had ik geen koorts meer en ik voelde me al stukken beter dus vertrok ik naar het werk. Maar wat heb ik daar afgezien. Het was erg druk op het werk en de ochtend vloog voorbij maar naarmate de uren vorderden begon ik meer en meer te hoesten. 's Avonds kwam de dokter op controle voor Dante die nog altijd hoge koorts maakte en hij mocht mij ook onderzoeken want ik had ondertussen 39,0°C en voelde me verschrikkelijk. En ja hoor ook griep. De rest van de week thuisblijven. Typisch net nu het zo druk was op het werk. Mijn collega's zullen afgezien hebben. Sedert maandagavond is het bergaf gegaan met mij. Nog hogere koorts, koud, warm, pijnlijke keel, pijnlijk hoesten, ... Dinsdagavond heb ik van de dokter een prik gehad en dan voelde ik mij ietsje beter maar niet voor lang. Woensdag moest Ignace dan nog eens van 's morgensvroeg tot een gat in de nacht naar Antwerpen voor zijn werk en Nathan en Dante waren allebei thuis. Gelukkig heeft mijn schoonmoeder voor Dante gezorgd en ik kreeg Nathan onder mijn hoede. Ocharme het ventje. Veel heb ik niet met hem gedaan, het enige dat ik op dat moment wilde was in mijn bed kruipen. Nu we hebben de dag overleefd. Vanavond is het de eerste keer dat ik het zag zitten om mijn computer aan te steken. Dus ik denk dat we stilletjesaan aan de betere hand zijn en Dante mag morgen ook terug naar school.

21:43 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hier is Alain geveld. Al sinds dinsdagavond, maar zo erg als jou heeft hij het toch (voorlopig) niet te pakken. Woensdag is hij thuisgebleven (en heb ik de kindjes naar een speeltuin meegenomen zodat hij kon rusten. En donderdag is hij gaan werken. Maar hij sleepte zich toch ook wit en moe terug naar huis. De kilo's vliegen er af...
Matthias begint weer te slijmhoesten, dus er staan ons weer een paar slapeloze nachten te wachten...
Ik hoop dat je rap genezen bent, en dat het rap lente en zomer wordt. Ben die virussen, microben en toestanden ook kotsbeu.
Woensdag zal voor jou zonder twijfel een heel zware dag geweest zijn. Heb er vroeger ook zo'n paar doorsparteld en 't is niet om te lachen, maar ja als je alleen thuis bent kun je alleen maar doordoen hé. Heb het ooit eens op mijn blogje gezet. Kindjes en papa's worden verzorgd als ze ziek zijn, en mama's... wel die mogen gewoon niet ziek zijn. Daar is geen tijd voor. En niemand om voor ze te zorgen. Gelukkig zijn er wel nog de grootouders die een stuk van de last verlichten hé.
Verzorg je goed, en beterschap!
Liefs,
Inge

Gepost door: Inge | 22-02-08

De commentaren zijn gesloten.