16-07-08

Hiep hiep hiep hoera !!! Nathan (al lang) 1 jaar !!!

Bezweken...

Onder de druk van sommige mensen (die zelf wel heel goed zullen weten over wie ik het heb) verschijnt hier dan eindelijk een fotoverslagje van Nathan zijn eerste verjaardag (Het ventje is ondertussen wel al bijna twee jaar, maar allé) Want hoewel in bloggenland deze mijlpaal in alle stilte passeerde werd dit superbelangrijk moment in werkelijkheid wel degelijk gevierd !!!

DSC_0021

Oké mooi en wat moet ik daar nu eigenlijk mee doen?

DSC_0022

"Een wens doen en dan blazen" zegt Dante "Kijk ik zal het voordoen." En het kaarsje was uit. Ik hoop dat Nathan zijn wens uitgekomen is.

DSC_0069

Soms was het niet zo duidelijk wie nu de jarige was, want ik geloof dat iedereen ook wel een klein kadootje mee had voor Dante.

DSC_0090

Dante was ook superbereidwillig om Nathan zijn kadootjes mee te helpen uitpakken.

DSC_0100

De kadootjes uitproberen liet hij wel aan Nathan over, die al heel goed weg kan met een loopfietsje. Op zijn verjaardagsfeestje dachten we allemaal dat het niet lang meer zou duren vooraleer hij liep maar ondertussen twee maanden verder is hij nog altijd niet aan zijn eerste stapje geraakt. Maar 't zal niet lang meer duren :-)

21:16 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wat een leuke foto's ! Doet me denken dat m'n zoontje intussen ook al meer dan 2 jaar is. De tijd vliegt...

Gepost door: Troetel | 16-07-08

Proficiat (aan de mama om dit EINDELIJK! te posten :-)))) Waaauw, jij hebt daar weer een prachtig feestje in elkaar gebokst zeg! Vlaggetjes, ballonnen, een megalekkere taart met een heel grappig 1-kaarsje erop en niet onbelangrijk, de juiste gaste met genoeg kadootjes, haahaha!
Allé bereid maar al het postje voor zijn tweede verjaardag voor:-))

Gepost door: Inge | 17-07-08

De commentaren zijn gesloten.