18-07-08

Het is alsof ...

Het is alsof ... Nathan gewacht heeft tot zijn mama in verlof was om eens goed ziek te worden.

Gisteren was een drukke dag op het werk maar niets kon me deren. Hard doorwerken want de beloning lag op me te wachten. 's Avonds reed ik huiswaarts met een gelukzalig gevoel "4 Weken verlof !!!"

Thuis aangekomen zag ik onmiddellijk het bedrukte gezicht van papa. De dagmoeder had om 4 uur naar hem getelefoneerd om Nathan te komen ophalen want Nathan had 39,7 °C. Nathan was aan het spelen en tetterde er op los toen hij me zag. De dokter zat tot 6 uur die avond dus ik ging onmiddellijk met Nathan naar de dokter. De dokter keek bedenkelijk. Het zat duidelijk op de longetjes. Deze keer "Geen drie dagen wachten (zoals ze altijd doen bij koorts) maar onmiddellijk starten met antibiotica en 3 maal daags puffertjes".

Vandaag is Nathan niet zoals anders, hij ziet echt af van zijn ziekte. Hij wilt constant geknuffeld worden (wat ik natuurlijk ook zoveel mogelijk doe), hij weent veel en het is de eerste keer dat ik weet dat hij geen middageten wou. Hij is nu net wakker van zijn onrustig middagdutje en is mooi aan het spelen. Ik zal nu zijn fruitpapje geven met hopelijk meer succes dan zijn middagmaal.

Best dat ik 4 weken thuis ben zodat ik hem heel goed kan verzorgen. En dat Dante bij opa en oma mag logeren.

DSC_0086(3)
En gelukkig is er ook Little Mikey nog om Nathan te troosten

DSC_0060
Little Mikey is zelfs beter dan de beste tut

DSC_0054
"Oei, mama waarom pak je Little Mikey nu af?"

DSC_0055
"Toe mama, mag ik Little Mikey terug?"

DSC_0064
"JOEPIE !!!"

16:10 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

beterschap aan Nathan! Aiaiaiai... geen goed begin van je vakantie. Maar wel goed getimed van Nathan. NU heeft hij alle goede zorgen voor hem alleen, én hij kan zijn broer niet meer besmetten.
Ik hoop dat hij snel beter mag zijn!

LIefs,
inge

Gepost door: Inge | 18-07-08

Oei! Ocharme, de duts!! Hopelijk is ie heel snel weer beter!!! Een zalige 4 weken toegewenst en hopelijk tot op het strand eens! ;-)

Groetjes,
Veerle

Gepost door: Veerle | 18-07-08

Ai ai! Hopelijk wordt het snel beter! Zo gaat dat toch meestal hé met kids, eerst alarmerend veel koorts, maar het gaat bijna even snel weer over.
Geniet van je vier weken!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 18-07-08

De commentaren zijn gesloten.