07-08-08

Nathan's eerste stapjes

30 juli was een historische dag voor Nathan. Vanuit mijn ooghoeken had ik het gemerkt. Heel opeens en heel onopvallend liet Nathan de salontafel los en zag ik hem zijn eerste drie stapjes zetten zonder zich ergens aan vast te houden. Op dat allereigenste moment was hij exact: 1 jaar, 2 maanden, 1 week, 1 dag, 4 uur en 44 minuten oud :-) Weinigen zullen zo'n exacte tijdsnotering van hun eerste stapjes hebben :-) Van Dante weet ik nog dat hij ook ongeveer 1 jaar en 2 maanden oud was toen hij zijn eerste stapjes zette dus de gebroers doen niet onder voor elkaar.

Natuurlijk had ik op dit belangrijk moment geen filmcamera in de buurt maar vanaf dat moment achtervolgde ik Nathan met mijn camera om die eerste stapjes zo snel mogelijk digitaal vast te leggen. Pas 5 dagen later (4 augustus) lukte het me om één van zijn eerste stapjes te filmen. En dan nog had ik geluk dat net op dat moment poes Pierrot passeerde of het was weer noppes geweest.

Zie maar in het filmpje hieronder:

19:00 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Zo lief!! Zooo lief!!! Hij communiceert zelfs al met de kat! Echt een heel tof filmpje! Hij is er inderdaad goed ingevlogen. Proficiat Nathan!!!!!

Groetjes,
Veerle

Gepost door: Veerle | 07-08-08

Fantastisch hoe die zo tegen die poes babbelt! En die poes babbelt dan nog terug ook!
Schitterend!!!!!
Enne... Alain is niet éénmaal de berg alleen afgedaald om de auto te halen, maar twee keer! Ook de wandeling naar de Pletzachalm was veel te ver om de kindjes te voet te laten terugkeren, dus ik wachtte weer op het terras terwijl Alain anderhalf uur alleen terugkeerde om de auto naar boven te rijden. Maar ik wou niet in herhaling vallen, dus heb ik dat deze keer niet vermeld.
Wel leuk dat jij een filmpje hebt van zijn eerste stapjes.
Ik was er niet snel genoeg bij...

Liefs,
Inge

Gepost door: Inge | 07-08-08

Prachtig hoe hij praat met de poes! En heel leuk dat je zo'n filmpje hebt van zijn eerste stapjes!
Bravo Nathan!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 11-08-08

ongeloofelijk dat je dit kon vastleggen.. en zo schattig!

Gepost door: moekemama | 18-08-08

De commentaren zijn gesloten.