24-08-08

Afscheid van de babytijd...

Wekenlang al stond de maxi-cosi te koop tussen de honderden anderen op Kapaza... Tot vorige week ik volgende berichtje in mijn mailbox kreeg: "Er heeft iemand 35 euro geboden voor je maxi-cosi gelieve zo snel mogelijk contact op te nemen". "Joepie, eindelijk !!!" dacht ik "We geraken dat ding toch nog kwijt.". Ik snelde naar zolder, bracht de maxi-cosi terug mee naar beneden, haalde hem uit de grote plastieken zak en gaf hem nog eens een grondige beurt. Nestzakje in de wasmachine, maxi-cosi stofzuigen en met een vochtig doekje alle randjes en kleinste gaatjes proper maken. De maxi-cosi zag er weer uit als nieuw. Terwijl ik de Maxi-cosi zo aan het bekijken was overviel mij opeens een weemoedig gevoel, verschillende herinneringen schoten door mijn hoofd. Het gesleur met de maxi-cosi, de maxi-cosi op tafel tussen alle andere tijdens de consultaties bij Kind en Gezin, de maxi-cosi op de winkelkar zodat er voor boodschappen weinig plaats overbleef, de maxi-cosi als bugy tijdens één van de vele wandelingetjes, de maxi-cosi naast mij in de auto terwijl Dante of Nathan met hun handjes het kleurrijke speeltje boven hun hoofd probeerden te grijpen, de maxi-cosi bij de dagmoeder die meters vooruitschoof terwijl Nathan aan het schommelen was ... Nu echt definitief voorbij.

Enkele dagen geleden zijn de toekomstige ouders van een tweeling de maxi-cosi komen halen. De maxi-cosi krijgt een nieuw leven en wij een nieuwe levensfase... Bye, bye, babytijd...

Maxicosi-zijaanzicht-web

22:11 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Amaai, ik heb dat ook gehad.
Ik heb nog staan bleiten (tranen met tuiten!) bij een truitje en een broekje maat 68.
Erg hé.

Liefs
Inge

Gepost door: Inge | 24-08-08

En zo gaat het steeds vooruit... Bij elke mijlpaal ben ik trots maar heb ik het ook weer supermoeilijk! Ben blij te lezen dat ik niet de enige ben!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 24-08-08

Snif snif snif...ik heb het ook moeilijk bij zo'n momenten..

Je bent dus duidelijk niet de enige he Jess!!

Groetjes,
Veerle

Gepost door: Veerle | 25-08-08

tja hier ook gemengde gevoelens bij elke stap. Elke leeftijd heeft zijn mooie kanten, ik geniet van elke dag. Maar afscheid nemen van een periode kan moeilijk zijn, ...

Gepost door: calamity jane | 27-08-08

benieuwd! Ik ben benieuwd naar Dantes eerste schooldag!
Matthias zijn eerste schooldag zal met nog een week worden uitgesteld. Hij zal pas halfweg september voor halve dagen naar school kunnen gaan... En ik stik van de deadlines, gelukkig is hij heel braaf, hij laat zijn mama haar werk doen en speelt met de blokken of 'werkt' op de computer. Maar hij is nog heeeeel moe.

Liefs,
inge
PS hoe was Centerparcs?

Gepost door: Inge | 04-09-08

De commentaren zijn gesloten.