20-09-08

Bij de brandweer

Volgende week zondag is het opendeurdag bij de brandweer van Lo en daarom staat vanaf maandag de brandweer centraal in de school van Dante. De kleuters zullen o.a. een bezoek brengen aan de brandweer, een liedje leren over de brandweer, een kleurplaat kleuren die ze van een echte brandweerman zullen krijgen en die tijdens de opendeurdag zal opgehangen worden, de juffen zullen verschillende toneelstukjes naar voor brengen rond de gevaren van vuur en nog veel meer... Kortom het belooft een superleuke, spannende week te worden voor Dante.

Maar helemaal nieuw is de brandweer niet meer voor Dante. Tijdens één van zijn logementen deze zomer bij opa en oma zee is hij met opa naar de opendeurdag van de brandweer in Brugge geweest. Daar mocht Dante met een echte brandweerslang spuiten.

2008-08-16_14u23-Brandweer-opendeur_Dig-004

2008-08-16_14u24-Brandweer-opendeur_Dig-009

Dante mocht ook efkes in een echte helicopter zitten maar toen opa achteraf vroeg aan Dante om efkes te poseren bij de helicopter had Dante daar op dat moment geen zin in en zijn koppige aard kwam boven.

Ofwel keek hij weg... 

2008-08-16_14u35-Brandweer-opendeur_Dig-012

Ofwel legde hij er zich bij neer...

2008-08-16_14u36-Brandweer-opendeur_Dig-014

Spijtig...

Na enkele verwoede pogingen van opa om Dante op andere gedachten te brengen gaf hij het op. Een treffelijke foto van Dante poserend bij de helicopter is dus niet gelukt. Als Dante later groot en hopelijk vééééééééééééééééél wijzer zal zijn. Zal hij het wellicht spijtig vinden dat hij van die dag geen mooie foto van zichzelf heeft met de helicopter :-)

23:37 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Welnee Jessica, Dante was het noodgeval dat ze moesten ophalen met de helicopter zoals hij daar zo bewusteloos in het gras ligt. Je ziet hem op de twee laatste foto's zo in elkaar stuiken. Wedden dat ze net buiten beeld al met een draagberrie naar het slachtoffer aan het rennen zijn?!

Liefs,
inge

Gepost door: Inge | 21-09-08

Ehwel hij zal daar juist heel hard om kunnen lachen later met die leuke foto's.. en jouw commentaren! Hihihihi
Liefs,

Gepost door: Bientje | 02-10-08

*** Jong geleerd is oud gedaan hé..
Heel fijn weekend
Groetjes

Gepost door: illness | 03-10-08

De commentaren zijn gesloten.